tilbudsvarsel
fredag, februar 23, 2018
Finn ukens beste tilbud på UkensReklame.no

Forbrukslånene er umåtelig populære i Norge i dag, og tilsammen har vi over 67 milliarder kroner i slike lån. Slike tall understreker hvilken sterk posisjon dette produktet har her i landet, men det er sannsynligvis mange som skaffer seg slike lån som er unødvendig kostbare. 

 

 

Dette har man muligheten til å unngå ved å benytte seg av låneagenten Lånemegleren.no som på raskt og effektivt vis skaffer lånesøkerne det billigste lånet som er tilgjengelig ved å la bankene kjempe om deg!
Når man søker om et lån er det ofte slik at man tar det første og beste tilbudet man kommer over. I andre tilfeller vil man kanskje sjekke litt rundt og finne det lånet som har de beste betingelsene, men disse tilbudene er ofte veiledende og ikke nødvendigvis akkurat det man vil få fra banken. Hvilke betingelser man faktisk får vil være avhengig av en rekke faktorer og dette får man ikke greie på før man har sendt inn en søknad og fått et skriftlig tilbud. 


Det er svært få som tar seg tid til å sende inn flere lånesøknader, og derfor er det gunstig å bruke Lånemegleren.no til å gjøre denne jobben for deg – uten noen ekstra kostnader naturligvis. 
Prosessen er enkel nok og starter med at du fyller inn en enkel lånesøknad. I løpet av 15 minutter vil du bli kontaktet av en av Lånemeglerens medarbeidere for en gjennomgang av søknaden slik at den står best mulig når den skal videresendes. Når tilbudene fra bankene kommer tilbake vil låneagenten gi deg det aller beste av disse og la deg vurdere om du ønsker å godta det eller ikke. 


Lånemegleren formidler lån i størrelsesordenen 5.000 kroner til 360.000 kroner, og ettersom det er forbrukslån det dreier seg om trenger du naturligvis ikke å forklare hva pengene skal brukes til, og du slipper også å ha noen som helst slags personlig kontakt med banken. 
Ønsker du å bruke pengene til å refinansiere annen gjeld er nettstedet også behjelpelig med det, og du merker da bare av for at du ønsker å bruke lånet til å betale eksisterende gjeld. Banken du får lånet hos vil da hjelpe deg med å innfri denne gjelden slik at du slipper å tenke på det også.
For at du skal kunne søke om lån via denne tjenesten må du være fylt 20 år og ikke ha noen registrerte betalingsanmerkninger. Du må også ha en brutto årsinntekt på minst 200.000 kroner samt  at du må ha vært bosatt i Norge i minst 3 år. 
Alle opplysninger du oppgir blir selvsagt behandlet 100% konfidensielt, og ved hjelp av profesjonelle medarbeidere og moderne tekniske systemer kan du være sikker på at hele prosessen vil være trygg, rask og enkel.

Se linker til andre anbefalte nettsider

Legg inn en kommentar

Facebook

finntilbud
barneutstyr
bilbat
byggevarer
dagligvarer
elektrovarer
helse
hushjem
sport_klaer
tingtang
facebook_likoss2
Få de beste tilbudene rett på din facebookside. Spar tid & penger! Lik oss på facebook!

Bokmerk oss

1494412999

Få tilbudsvarsel

Barn & Leker Tilbudsvarsel
Bil & Båt Tilbudsvarsel
Byggevarer Tilbudsvarsel
Dagligvarer Tilbudsvarsel
Elektro Tilbudsvarsel
Helse & Skjønnhet Tilbudsvarsel
Hus & Hjem Tilbudsvarsel
Klær, Sport, Sko Tilbudsvarsel
Ting & Tang tilbudsvarsel

Søk etter produkt

Mer innhold

Tenk på miljøet

leaf-icon32Hvert år sendes det ut over 60.000 tonn uadressert reklame i Norge. Mesteparten av dette havner rett i søpla.

Tenk på miljøet, les tilbudsavisene på nett hos UkensReklame.no!

Tilbudsvarsel

leaf-icon32Vi finner de beste tilbudene tilbudene for deg hver uke!


FaceBook-icon48At-icon48iPhone-icon

Følg oss på facebook for å holde deg oppdatert